Nyåpnet butikk, parkeringsavgift og ny prest: Disse, og flere, er blant ukas mest leste saker

Foto:

DEL

Bygdebladet har samlet fem saker som foreløpig er blant de mest leste sakene denne uken.

Her kan du blant annet lese om avgjørelsen som ble tatt i kommunestyret angående avgiftsparkering i Sentrumsparken, om Hildegunn Sande sin avgjørelse om å bytte navn på butikken sin og se bildegalleriet fra det nye lokalet til Elisabeth Haga.

Sakene er som følger:

Lokaler i sentrum: Elisabeth Haga har drevet nettbutikken Happy Star hjemmefra siden hun sa opp jobben og satset fullt på hobbyen sin. Nå har hun flyttet bedriften til lokaler i sentrum, og skal ha åpent for kunder to dager i uken.

Nytt navn: Hildegunn Sande har drevet butikk med herreklær i Randaberg sentrum siden februar 2017. – Nå er tiden inne for å skifte navn, sier hun til Bygdebladet.

Parkeringsavgift: En engasjert debatt om parkering i Randaberg sentrum i kommunestyret torsdag kveld endte med at vilkår for 66 offentlige parkeringsplasser i Sentrumsparken skal være maks to timer gratis. Ap, SV, FrP og Venstre ønsket tre timer.

Prest: Hilde Sande har et ekstra spesielt forhold til kirken hun nå er prest i. – Jeg har veldig gode minner herfra, og det er kanskje noe av grunnen til at jeg i det hele tatt ville bli prest.

Ny butikk: I 14 år har Aud Helen Eike Erland fra Randaberg og Ken Bakke hatt en tredelt drøm – starte designstudio, lage sine egne produkter og egen butikk, som åpnet onsdag.

Artikkeltags