Det spisser seg til i bunnen av 5. divisjon. For RIL C, som befinner seg like over nedrykksstreken, blir poengfangst stadig viktigere inn mot slutten av sesongen.

Da er et nytt tap tirsdag kveld tungt å svelge for Arve Junior Sem-Henriksen og hans menn. Denne gang var det Madla 2 som besøkte Randaberg stadion, og som stakk av med alle tre poengene.

– Vi møter et sterkere lag, men henger lenge med i kampen, sier treneren til Bygdebladet like etter kampslutt.

To mål imot på ti minutter

Det ble en marerittstart på kampen for hjemmelaget, da Madla 2 tok ledelsen allerede etter fem minutter. Kun fem minutter senere økte de igjen ledelsen til 0-2.

Først da våknet RIL C.

Henrik Halsnøy ble spilt gjennom i 16-meteren i det 27. minutt, og avsluttet fra kloss hold. En dyktig Madla-keeper reddet imidlertid forsøket og ga heller corner til de svartkledde. På den påfølgende corneren setter Aleksander Håland inn reduseringen til 1-2, etter mye fram og tilbake inne i 16-meterfeltet.

– Vi kom mer med i kampen etter dette. Vi hadde sjanser, og det samme hadde Madla, men vi gikk til pause på 1-2, sier Sem-Henriksen.

Andre omgang startet rolig, men etter drøyt 20 minutter økte Madla 2 til 1-3, og kun få minutter senere til 1-4. Da gikk luften ut av ballongen for RIL C, og kampen endte 1-4.

Neste kamp blir avgjørende

– Det er bare å glemme dagens kamp og begynne forberedelsene til neste ukes kamp mot Finnøy, som vil bli helt avgjørende for vår overlevelse i divisjonen, sier Sem-Henriksen.

Finnøy ligger like over RIL C på tabellen, med 14 poeng mot Randaberg-lagets 9 poeng. Like bak er Kvitsøy med foreløpige seks poeng.