Gå til sidens hovedinnhold

Ole Andre forlenger med Viking HK

Randabergbuen Ole Andre Lerang har signert en ny avtale med klubben.

"Vi er svært glad for at Ole Andre Lerang har skrevet under en ny 3 årsavtale og blir å finne i mørkeblått fram til 2024. Han er lokal, han er erfaren og han har vist at holder et godt Rema 1000 liganivå. Å få en så viktig spiller på plass for de 3 kommende sesonger helt uavhengig av om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller 1. divisjon gleder oss stort", skriver Viking HK i en pressemelding.

Selve er randabergbuen Lerang godt fornøyd med å skrive under på kontrakten.

- Jeg er heldig som er i en spillergruppe der samholdet er så bra. Alle har ambisjoner og en stor vilje til å utvikle seg. Dette har gjort at jeg har funnet en ny indre motivasjon, sier han i pressemeldingen.

Viking har et langsiktig mål om å etablere seg i Rema 1000 ligaen. Det vil Lerang bidra til

- Jeg gleder meg til videre spill og håper jeg kan bidra med mange gode prestasjoner for klubben i mitt hjerte, sier han.

Trener Scott Harrington sier at Lerang har vist at han på sine beste dager er en av de beste målvaktene i Rema 1000 ligaen.

- Han er en av få spillere på laget vårt med erfaring fra topphåndballen og han har vært og vil bli en svært viktig spiller for oss. Han er viktig for den vinnerkultur vi vil ha i laget og det er godt å vite at vi allerede nå vet at vi har den klassespiller med oss også de kommende sesonger, sier han.

Styreleder Tor Henrik Knutsen legger til:

- Vi har som mål på sikt å etablere Viking i Rema 1000 ligaen. Vi står foran en viktig nedrykksstrid og utfallet om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller 1. divisjon er uviss. Våre målsetninger står ved lag uavhengig av divisjon. At vi allerede nå har sikret oss en så viktig spiller 3 år framover er svært gledelig og et sterkt signal om at vi er på rett vei.