Programmet er satt – slik blir aktiviteten på Vistnestunet i 2020

Fra et tidligere arrangement på Vistnestunet, i regi Press Play Productions.

Fra et tidligere arrangement på Vistnestunet, i regi Press Play Productions. Foto:

Snekring av insektshotell, besøk av gårdsdyr, leker for barn og konkrete verktøy til deg som forelder. Dette skjer på Vistnestunet i 2020.

DEL

Foruten om de tradisjonelle søndagsarrangementene på Vistnestunet blir det også en «planleggingsdagåpent» og nyheten «Mer av det som gjør oss godt». Det forteller kulturkonsulent i Randaberg kommune Reidun Irene Bjordal.

Sistnevnte arrangement er allerede onsdag 18. mars.

Slik blir programmet:

Onsdag 18 mars: «Mer av det som gjør oss godt – påfyll for foreldre» sammen med Fortelleretaten. Her blir det enkel mat på bål og konkrete verktøy til deg som forelder/foresatt. Irene fra Fortelleretaten byr på en miks av stand up og konkrete verktøy i relasjonen med barn.

Søndag 26. april: Sesongåpning med Randaberg helselag. Helselaget organiserer snekring av plantekasser, insektshotell og fuglehus i hagen. Med godt vær blir det også guidet tur til bikuben, i heldekkende klær.

Søndag 7. juni: Bondens dag - den KUleste dagen. Det blir åpen kafé og besøk at dyr som kaniner, kyr, sau, lam, geit og griser.

Tirsdag 18. august: Vistnestunet holder åpent når skoler og SFO har planleggingsdag (skolestart er onsdag 19. august). Det blir åpen kafé, leker for barn og besøk av dyr som griser, sauer, kaniner og høner.

Søndag 6. september: Sensommeråpent (kulturminnedagene)

Søndag 27. september: Traktor- og korndag

Søndag 22. november: Jul på Vistnestunet

Artikkeltags