Randaberg-kaptein Ida før toppoppgjøret mot Lura: - Vi må ta tak i den krigen dette blir

Skal krige i toppoppgjør: Randabergkaptein Ida Lillehammer skal krige det hun er god for i kveldens kamp mot Lura. Her fra en tidligere kamp mot Haugar 2.

Skal krige i toppoppgjør: Randabergkaptein Ida Lillehammer skal krige det hun er god for i kveldens kamp mot Lura. Her fra en tidligere kamp mot Haugar 2. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lura ligger på tabelltopp, men Randaberg har enda ikke tapt på hjemmebane denne sesongen. I kveld braker de sammen på Randaberg stadion.

DEL

- Med tanke på forberedelse til kamp, så tror jeg ikke jeg trenger å bruke så mange ord. Jentene er veldig klar over at det er serieleder og et tøft Luralag som står på motsatt banehalvdel. Vi vet de er fysisk sterke og har mye fart på topp, starter Randabergkaptein Ida Lillehammer, og svarer følgende på spørsmålet om hva hennes rolle som kaptein i denne kampen blir:

- Som kaptein er det viktig for meg å gå foran som et godt eksempel, ta tak i den krigen det kommer til å bli i dag. Vi er veldig revansjesugne etter det sure tapet borte mot FGI forrige uke, så vi kommer ikke til å legge noe mellom, er hun tydelig på.

- Laget er lystne på opprykk ?

- Laget er selvsagt lystne på opprykk!

- Herlig - da er dette en usedvanlig viktig seier å ta i dag ?

- Absolutt, 6-poengskamp!

Artikkeltags