Gå til sidens hovedinnhold

Randaberg kommune engasjerer Eirik Henningsen

Den tidligere fotballederen i Viking FK er engasjert av Randaberg kommune. Han skal bistå i arbeidet med å etablere Frivillighetens hus som møteplass i sentrum av den grønne landsbyen.

– Tjenesteområde for kultur i kommunen skal lede arbeidet, og Henningsen leies inn som prosessveileder, rådgiver og inspirator i den videre prosessen, uttaler kultursjef Anders Jaarvik i en pressemelding.

Eirik Henningsen får i oppgave å være en brobygger i dialogen mellom kommunen, de frivillige og næringslivet. Målet med er å utvikle Frivillighetens hus til et pulserende hjerte for frivilligheten i Randaberg.

– Eirik har en solid erfaring fra både frivillige og profesjonelle sammenhenger, og har som Randabergbu den rette bakgrunnen for å bidra i dette arbeidet, uttaler rådmann Magne Fjell.

I disse dager behandles det politisk en sak om den videre utviklingen av Frivillighetens hus. Den blir endelig behandlet i kommunestyret 11. mars.

Arbeidet med å forme husets innhold settes for alvor i gang etter dette. Det skal blant annet etableres et samarbeidsforum med representanter politikken, frivilligheten og kommunens administrasjon.

Les også

Fotballkvelder, kino, kafé – sjekk hvordan ungdommene ønsker å bruke Frivillighetens hus på Randaberg