Bygdebladet, med Sigbjørn i spissen, er tilstede og dekker folkefesten under NM-finalen i volleyball

I helgen vil dere som lesere bli løpende oppdatert med ulike saker i forbindelse med NM-finalen i volleyball i Oslo.

DEL

Bygdebladet er på plass, og reiser til Oslo allerede fredag ettermiddag for å servere våre lesere her hjemme siste nytt fra folkefesten og kampen om NM-tittelen.

I den anledning tar vi mer enn gjerne imot tips til saker om supportere som skal bort, og spesielle forberedelser med supporterutstyr, om morfar og mormor som reiser for å heie på barnebarnet på banen. For eksempel. Ingenting er for lite eller for stort til å bli en sak. Tipsene kan dere sende til sigbjorn@bygdebladet.no eller på sms til telefon: 922 28 235

– Bygdebladet har fulgt Randaberg volleyball jevnt over lengre tid og kjenner klubben godt. Det gir oss gode forutsetninger for å dekke også NM-finalen på en god måte. I januar 2019 var klubben i NM-finale både på herre- og kvinnesiden, da det ble tap for begge mot sterke Førde-lag. I år er RIL-damene i finalen igjen, og møter Koll, som ligger på andre plass i eliteserien. Randaberg har førsteplassen i øyeblikket, så det ligger an til en svært spennende NM-finale, der det iallfall ikke er sagt på forhånd hva som vil skje. Det blir en spennende lørdag ettermiddag i Ekeberghallen, sier Sigbjørn Berentsen.

Artikkeltags