– For en klubb der alt arbeidet er dugnadsbasert, er det utrolig viktig at Lyse velger å forlenge sponsoravtalen med oss. Den gir oss økonomisk trygghet til å satse videre både på elitelaget for damer og barne- og ungdomsarbeidet. At vi får denne tryggheten mens vi står midt i en pandemi som har lagt store begrensninger på all idrett, er ekstra gledelig, sier Kjetil Hjertvik, nestleder i Randaberg Volleyball i en pressemelding.

Med Lyse sitt bidrag skal klubben kunne bygge videre på arbeidet som er i gang med å få frem stadig flere lokale spillere fra hele regionen til å sette sitt preg på det ypperste volleyball-Norge har å by på.

– Vi er imponert over damelaget i Randaberg Volleyballklubb sine prestasjoner. Med deres innsats – i kombinasjon med det store engasjementet blant barn og ungdom – så blir klubben virkelig å regne med også i årene som kommer. For Lyse er det stor stas å fortsette som hovedsponsor for både elite og bredde i klubben, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, sier merkevare- og sponsoransvarlig i Lyse, Cathrine Suttie.

Randaberg Volleyball håper at samarbeidet kan utløse enda større engasjement for volleyball og at enda flere lokale spillere vil bli med på laget deres.

– At Lyse har som del av visjonen sin å være en samfunnsbygger og at konsernet deler ut overskudd til sine eier kommuner, deriblant Randaberg, gjør det ekstra stas for oss å fortsette samarbeidet, sier Kjetil Hjertvik