Gå til sidens hovedinnhold

Randabergtrener Eirik kan røpe at det blir fremoverrettet og kjekk fotball mot Hundvåg- men garderobepraten rett før kamp sitter noe lenger inne

Artikkelen er over 2 år gammel

Klokken 19:00 braket det løs mellom Randaberg og Hundvåg på Randaberg kunstgress. Les Randabergtrener Eirik Renberg Bjørnø sine tanker om kamper her.

Fotball, 4.divisjon.

Hva er planen for i kveld?

- Vi angriper denne matchen på samme måte som de siste 7-8 kampene. Med fokus på stor entusiasme i spillet, og en oppofrende stil.


Dere har nå en pen seiersrekke - hvordan skal dere beholde den ytterligere?

- Den siste tidens seire har kommet fordi alle jobber hardt for hverandre, og er lojale i forhold til til den standarden vi sammen har satt. Da kommer resultatene - så det håper vi at vi skal oppnå i kveld også

Hva leverer dere mest solid på for tiden?

- Den siste tiden har vi vært svært gode defensivt, og da får man de sjansene vi trenger for å avgjøre kamper. Guttene står kampene godt ut, og vi har derfor fått de nødvendige sjansene mot slutten av kampene. Kombinert med at flere enkeltspillere har tidvis briljert offensivt, har det vært kjekt å se Randaberg de siste ukene. Lagmoralen har sjeldent vært bedre.

SE KAMPEN HER:

Les også

Jonas skal gi alt i kveldens kamp mot Hundvåg: – Jeg skal prøve å skape sjanser til laget slik at vi scorer

Og hva blir de største utfordringene i kveld?

- Den største utfordringen når man har hatt gode prestasjoner over tid, er å gjenskape gode prestasjoner hver eneste uke. Det er det som kjennetegner gode lag, så det håper jeg at vi skal klare nok en gang. Vi har sammen skapt en standard for hvilken innsats som kreves, men det utfordrende å gjøre dette hver eneste uke.

Hva sier du til gutta rett før dere forlater garderoben?

- Det egner seg virkelig ikke på trykk. Sånn seriøst.

Og ikke minst - hvilken type fotball får folk servert i kveld ?

- Vi skal by på fotball som skal være kjekk å se på. Fremoverrettet, og med stor innsats i bunn.