Tap, tap, tap og tap. Det er hva Randaberg C og Kvitsøy har notert seg for etter de første fire kampene i årets 5. divisjon. De står begge med null poeng så langt, og befinner seg med det i den ukomfortable nedrykksstriden.

Torsdag tar minst ett av lagene sine første poeng. Da møtes nemlig naboklubbene på Randaberg stadion – til det som kan bli et livsviktig lokaloppgjør mellom de poengløse.

- Vi står i samme situasjon, så dette blir en viktig kamp for begge lag. Ingenting avgjøres i morgen, men dette kan fort bli en kamp som definerer resten av sesongen, sier RILC-trener Arve Junior Sem-Henriksen.

Les også: Munnhuggeri og håndgemeng i hett lokaloppgjør

Endrer målsetting

Før sesongen uttalte Sem-Henriksen at laget hadde et mål om å ende på øvre halvdel av tabellen. Etter den tøffe sesongstarten erkjenner treneren at målsettingen blir vanskelig å oppnå.

- Vi må nok stikke fingeren i jorden og se konsekvensene av at såpass mange spillere forsvant før sesongen, sier Sem-Henriksen, som refererer til spillerne som ble hentet opp til A-laget og dem som av andre årsaker måtte forlate klubben.

- Jeg tror det vil være en bragd om vi holder oss i 5. divisjon i år, innrømmer han.

For å klare det blir seier mot Kvitsøy viktig. Nå varsler han endringer i taktikk og oppstilling før storoppgjøret.

- Vi kommer til å gjøre endringer, men må ta hensyn til deres individuelle spillere og samtidig skape nok selv til å kunne vinne kampen. Derfor går vi mest sannsynlig ut med en trebackslinje, og satser på å være veldig mye mer ballbesittende enn tidligere, sier Sem-Henriksen.

Les også: Rødt kort, selvmål, målfest - og så nært poeng for Kvitsøy

Øyner håp

Poengløse Kvitsøy går naturligvis også for seier torsdag kveld. Tross fire strake tap har trener Lars Kåre Pedersen tro på at trepoengerne snart kommer.

- Vi har ikke hatt gode resultater til nå i år, men er heller ikke misfornøyde med hva vi har prestert stort sett. Vi møter gode lag, og er innstilt på at det vil ta litt tid å komme opp på 5. divisjonsnivå for oss, sier Kvitsøy-treneren.

Han har registrert at heller ikke Randaberg C har hatt gode resultater så langt. Han tror derfor det kan bli en kamp med høy intensitet mellom to lag som kjemper om å komme seg opp av bunnstriden.

- Ja, dette blir en viktig kamp i bunnstriden. Jeg regner med at vi får se nettopp det i form av innsats og intensitet fra begge lag, sier Pedersen.

Bygdebladet sender kampen direkte fra egen nettside fra klokka 19:00.