I et intervju med Bygdebladet etter kampen mot Vidar, sier trener Lars Raustein at resultatet ikke var det ønskelige. Laget spiller bra i starten av kampen, og scorer sågar et mål kjapt inn i første omgang. Resultatene snur likevel kjapt, og snart er Vidar i strupen på RIL.

– Ballen går fortere i neste runde, og selv om vi hadde mye bra pasningsspill i første omgang taper vi 5-1 til motstanderlaget. Siste ti minuttene av kampen klarer vi til og med å slippe inn tre mål. Motstanderne var rett og slett mye bedre enn oss, sier Raustein.

På spørsmål om hva Raustein mener kan være grunnen til at kampen gikk så dårlig, svarer han at RIL har hatt lite tid til kamper dette året. Kampen mot Vidar var deres andre, og den nyeste før Vidar var kampen mot Varde.

Raustein innrømmer at dette var en vanskelig kamp, og at det var en tøff motstander laget hadde å gjøre med i dag:

– Det ikke en god følelse å tape, naturligvis. Vi vil bare det beste for guttene v¨åre, men når vi møter en mer forberedt gruppe er det vanskelig å slå imot. Til neste kamp skal vi jobbe med mer personlige feil. Vi mister ballen litt for ofte og blir fort stresset og gjør det dermed litt vanskelig for oss selv.

Etter resultatet er RIL juniorlag ute av NM-kvalifiseringen.