Skal forhandle med grunneiere om nytt stadionareal: Formannskapet godkjente rådmannens plan

Nytt RIL stadion: Det nærmer seg stadig for nytt Randaberg stadion, nå  overtar Randaberg kommunen grunnforhandlinger om tomt på vegne av RIL fotball.

Nytt RIL stadion: Det nærmer seg stadig for nytt Randaberg stadion, nå overtar Randaberg kommunen grunnforhandlinger om tomt på vegne av RIL fotball. Foto:

DEL

Formannskapet behandlet torsdag 22. oktober en saken «Avtale mellom Randaberg kommune og RIL fotball om gjennomføring av grunnerverv og kostnadsansvar».

Kort fortalt handler saken om at kommunen overtar å forhandle med grunneiere om kjøp av areal til nytt Randaberg stadion ved siden av Randaberg Arena.

Ordfører Jarle Bø (Sp) opplyste at dette inngår i et langsiktig arbeid for å gjennomføre idrettsanlegg ved Harestadmyra.

– Kommunen skal hjelpe til med forhandlinger, og RIL fotball skal betale. Avtalen er inngått sikrer Randaberg kommune økonomisk på alle måter. Kommunen skal bare hjelpe RIL fotball med å få hånd om arealet det stadion skal bygges, sa ordføreren.

Etter et Kristine Enger (Ap) fikk avklart det hun ønsket, syntes formannskapet enstemmig at rådmannen har en god plan for dette og vedtok den.

Artikkeltags