Nå er det like før at fotballen ruller igjen - 16. juni spilles årets første kamper om poeng i herrenes Eliteserie. Kampoppsettet er foreløpig ikke klart, men kampdatoen er klar - og det betyr selvsagt at det i forkant vil bli spilt treningskamper. Riktignok er flere slike kamper spilt allerede, men det var for lenge siden - nesten i førhistorisk tid - så de kampene kan trygt plasseres under glemselens slør.....

Kampene i de noe lavere seriene kommer ikke i gang før i august, opplyser Rogaland Fotballkrets. Randaberg som er i 4. divisjon i herreklassen, vil - i alle fall slik fotballkretsen ser på dagens situasjon - starte i begynnelsen av måneden. Den oppsatte terminlisten viser 7. august hjemme mot Skjold, og siste kamp blir borte mot FK Haugesund 2 30. oktober! I mellomtiden er det terminfestet hjemmekamper mot Djerv 1919 2, SIF, Hundvåg , Hana, Bryne 2, Havdur og Riska. Bortekampene blir mot Austrått, Kopervik, Sunde, Vard 2, og som nevnt avslutning mot FKH 2.

Halv serie blir altså avviklet, og det betyr at forholdet mellom hjemme- og bortekampene ikke vil bli likt.

Hva så med treningskamper? De må bli spilt i juli, og det er selve feriemåneden med stor F - så det kan bli spennende å se hvordan de enkelte klubbene vil ordne det.

Men de fleste vil nok si at "Me e glae for å komma i gang, så får me heller godta enkelte ujevne oppsett...."