Gå til sidens hovedinnhold

Snart skal 16-17-åringer tilbys vaksine på Randaberg vgs.

Fra midten av september vil elever få tilbud om å ta koronavaksine ved Randaberg videregående skole, melder Randaberg kommune.

I tillegg til å vaksinere 16-17-åringer i Randaberghallen, planlegges det nå for å vaksinere elever på Randaberg videregående skole. Elevene fra den videregående skolen får tilbud om vaksine på skolen fra midten av september. Dette melder Randaberg kommune på egne nettsider tirsdag 7. september.

– Vi gjør dette for å nå ut med tilbud om vaksine til flest mulig ungdom, opplyser vaksinekoordinatorene Inger Elin Myhre og Siw Diane Myhre Johanson i Randaberg kommune. Mer informasjon om dato for vaksinasjon vil komme senere.

Vaksine til 12-15-åringene

Så har vaksinekoordinatorene i Randaberg begynt å planlegge vaksinasjon for 12-15-åringer i den grønne landsbyen. Ytterligere informasjon om det vil de komme tilbake til senere.

Stavanger kommune melder tirsdag ettermiddag at de nå vaksinerer elever i videregående skole, og at de starter opp med å vaksinere 12-15-åringer i uke 38, som er 20. - 26. september.