Sju tap, to uavgjort og sist på tabellen. Det er hva Randaberg C kan skilte med etter snart halvspilt sesong. Målsettingen om å ende på øvre halvdel av tabellen er for lengst skrinlagt. Nå handler det kun om overlevelse for RIL C-trener Arve Junior Sem-Henriksen sine menn.

– Det har vært en skuffende sesong så langt. Poengfangsten har dessverre uteblitt, så det er veldig leit. Vi hadde forventer mer, oppsummerer RIL C-treneren kort. Han erkjenner at det nå handler om en kamp for tilværelsen.

De eneste gangene laget har klart å kapre poeng, har vært mot nedrykkskandidatene Kvitsøy og Finnøy, som ligger like over Randaberg-laget på tabellen.

– Hadde fortjent bedre

Forrige kamp kom lagets sjuende tap, hjemme mot Tasta. Kampen endte hele 3–5. Tross tilføying av nok et tap i den allerede lange tapsrekken, mener Sem-Henriksen at tendensene i laget ser stadig bedre ut. Det gir håp for andre halvdel av sesongen.

– Spillemessig har vi tatt oss veldig opp, og hele laget er enige om at vi hadde fortjent bedre uttelling. Vi var flere hakk bedre enn både Tasta, SIF, Bogafjell, Kvitsøy og Finnøy. Likevel står vi med to av femten mulige poeng på disse kampene. Det føles ufortjent, men det er vårt ansvar å sette de sjansene vi får, og vinne disse kampene, sier Sem-Henriksen.

– Vi kan vinne samtlige kamper i høst

Nå skal RIL C bruke sommeren på å terpe på det som skal redde laget fra nedrykk, nemlig effektiviteten framfor mål.

– Løfter vi oss noen hakk på dette området, har vi muligheter til å vinne samtlige kamper i høst. Vi har fortsatt gode muligheter. Selvtilliten i spillergruppa er som vanlig høy. Nå har vi en siste kamp før ferien, og den er vi innstilt på å vinne, avslutter Sem-Henriksen optimistisk.

Kampen spilles borte mot Buøy mandag 24. juni. Buøy ligger på en foreløpig 8. plass.