Støy i nabolaget, nye bussavganger og drøm som gikk i oppfyllelse – disse, og flere, blant ukas mest leste saker

DEL

Bygdebladet har samlet fem saker som foreløpig er blant de mest leste sakene denne uken.

Her kan du blant annet lese om Knut Norgren som snakker åpent om sine egne tidligere utfordringer knyttet til psykisk helse, om dagens legekapasitet på Randaberg og utvidelsen av bussavganger.

Støy: Flere ganger i uken opplever småbarnsfar Eirik Johnsen et unormalt høyt støynivå fra enkelte kjøretøy i Viste Hageby. Den sjenerende lyden tar tidvis søvnen fra ham, og flere skal ha reagert på det samme.

Buss: Mandag 12. oktober utvider Kolumbus antall bussavganger til Randaberg og Rennesøy betydelig. Det er såkalte belønningsmidler til regionen fra staten som gjør dette mulig.

Gardsdrømmen: Annelin Rygg Ersland og Jacob Ersland kjøpte i 2017 Grendamyrå, en fraflyttet gård med et falleferdig hus. Hadde det ikke vært for bildet av den potensielle fremtiden de begge så da de besøkte plassen sammen den første gangen, hadde det mest sannsynlig bare blitt med drømmen.

Legekapasitet: I Randaberg kommune er det 11 fastleger. Under er listen over hvor mange pasienter hver lege har, og om de har ventelister.

Psykisk helse: En bihulebetennelse førte til at Knut Norgren slet med å sove. Det utviklet seg til psykisk lidelse og ni måneder sykemelding. Etter elektrosjokkbehandling, terapi og støtte fra familien, kom han seg omsider tilbake til hverdagen. Nå snakker han ut.

Artikkeltags