Fotball, menn senior, 4. divisjon, avd. 1: – Lokaloppgjør mot Randaberg blir kjekt, slik det alltid er, sier Simen Soma Hjelle til Bygdebladet.

Selvtillit hos Randaberg

Sunde har startet serien med 3-0-seier borte mot Forus og Gausel, og 3–0 hjemme mot Hundvåg. Det samme har Randaberg hatt, seier 5–1 hjemme mot Sokndal i serieåpningen og en sterk 3–0 seier på Ålgård sist fredag. Torsdag 5. mai møtes de to lagene på Randaberg stadion.

– Ålgård vil ta mange poeng i år, det er et godt lag, som jeg kjenner. Det var kjekt å vinne der med 350 tilskuere på tribunen, sier Randabergs kaptein Marius Naustdal Storevik. Selv scoret han to mål på Ålgård.

– Er du målhungrig for tiden?

– He he, det er ikke ofte det skjer at jeg scorer to mål, men morsomt var det. Viktigst er det at laget framsto godt defensivt og at vi fungerte godt kollektivt.

– Er det litt overraskende at dere har begynte sesongen så bra?

– Nei, det er ikke overraskende, vi er et godt lag, svarer Naustdal Storevik.

Se tabell og resultater her.

Skal trå hardt til

Vi spør Simen Soma Hjelle om hva skal til for at Sunde skal ta tre nye poeng på Randaberg?

– Kampen blir spilt på naturgress, som vi ikke er vant til, og som gir Randaberg en fordel. Derfor vil det for vår del å ødelegge kampen mest mulig, sier han.

– Hva mener du med å ødelegge kampen?

– At vi skal trå hardt til, det vil bli tøffe taklinger og dueller slik at vi hindrer fint spill. Det vil bli hardt, men rettferdig, ikke ufint spill, svarer Soma Hjelle.

Vi spør Marius Naustdal Storevik om det samme, hvordan skal Randaberg ta tre poeng mot Sunde?

– Det handler om å være tålmodig, og by på vårt spill. Sunde overrasker meg ikke, vi vet hvordan de spiller. Vi skal ha fokus på oss selv, få kampen inn i vårt spor, ta grep ute på banen og finne muligheter, for de kommer, svarer Randaberg-kapteinen.

Forventer tøft oppgjør

Simen Soma Hjelle forteller at det hadde Randaberg i tankene under trening tirsdag denne uken.

– Vi tror at vi har funnet noen svakheter hos Randaberg, som vi skal klare å utnytte, men hva det er, vil jeg ikke fortelle til deg, sier han med et smil.

– Jeg forventer en tøff kamp mellom to lag som så langt har vunnet to seriekamper. Sunde kommer nok med mye selvtillit mot oss, og vi skal som nevnt fokusere på eget spill, sier Marius Naustdal Storevik.

3. serierunde, 4. divisjon, avd. 1:

Torsdag 5. mai

Randaberg – Sunde

Hundvåg – Hinna

Bryne 2 – Riska

Fredag 6. mai

Sokndal – Ålgård

Mandag 9. mai

Eiger – Egersund 2

Sola 2 – Stavanger

Forus og Gausel – Hana

Neste seriekamp for Randaberg er mot Hinna borte torsdag 12. mai.