Gå til sidens hovedinnhold

Tilbakemeldingene etter helgen ga frysninger: – Det overgikk alle forventninger

Sist helg var det konsert og kappløp på Randaberg. Nå står Per-Erik Haga og Idar Kolnes Goa på målstreken og reflekterer over hvor bra alt gikk.

For abonnenter

Per-Erik Haga, daglig leder i PS Selskapsutleie, Morten Andersen i Alive Produksjoner og Idar Kolnes Goa fra Grødem Runners var i helgen med og arrangerte henholdsvis Randaberg LIVE og Randabergfjellet Opp.

– Uten å overdrive overgikk det alle forventninger. Vi var veldig spente i forkant siden det er første gang vi gjør noe som dette. Løpet ble smertefritt gjennomført og det ble god stemning. Det var helt enormt, forteller Kolnes Goa, og fortsetter:

– Da jeg sto midt i det, var jeg veldig stresset og utenfor meg selv. Jeg tenkte på alt som kunne gå galt.

Men det var ikke noe som gikk galt. Isteden får det mange positive tilbakemeldinger.

– Jeg har fått litt frysninger på ryggen i dag av tilbakemeldingene fra andre løpere fra andre klubber. Det er seriøse løpere som kommer med kun positive tilbakemeldinger.

Til neste år vil han forbedre kjøreplanen til dem som hjelper til.

– Det var ingenting som gikk galt, men om det er noe vi kan gjøre annerledes, er det å gi mer spesifikke arbeidsoppgaver til dem som hjelper på dugnad. Vi vet mer om hvordan det kommer til å gå neste gang.

Wow-følelse

Kolnes Goa fikk ikke tid til å løpe opp fjellet søndag, men det gjorde Haga. Han var med og arrangerte konsertene på fredag og lørdag.

– Jeg var med å rigget om morgenen, så sprang jeg løpet etterpå. Det var en helt fantastisk dag. Det var den gode stemningen som gjorde det så kjekt. Det var litt folk som så på hele veien, og da jeg var rundt 500 meter fra mål hørte jeg kommentatoren fra høyttalerne. Det kriblet i hele kroppen da jeg nærmet meg. Jeg fikk en skikkelig «wow-følelse» av stemningen og trøkket til på slutten. Det gjorde at jeg klarte å gasse på opp den siste bakken, forteller Haga til Bygdebladet

Haga kom inn på 13 minutter, to bak vinneren, og er fornøyd med det. Han er også veldig fornøyd med at han kunne sitte og spise med familien mens de ventet på barneløpet som gikk etterpå.

Konsertene

Maria Mena spilte på fredag. Haga forteller at det gikk veldig bra.

– Fredagen var fantastisk. Alle i publikum var klare for konsert og det ble god stemning. Hun selv var storfornøyd etterpå. Det var nesten hallelujastemning backstage, så fantastisk var det.

På lørdag spilte TØFL og Janove.

– Det som imponerte meg mest var TØFL. Det var litt dumt at det ikke kom flere for å se dem på lørdagen. Det var bare halvfullt, sier Haga.

Han vil skryte av samarbeidspartnerne de har hatt i speideren, fotballen og saniteten.