To personer skal ha falt over bord ved Mekjarvik ferjekai

Foto:

Det skriver politiet i en twitter-melding. Skadeomfanget er uavklart. En person er fraktet til Haukeland sykehus, mens den andre er tatt med til legevakten. Tilstanden til førstnevnte er uavklart.

DEL

Politiet i Sør-Vest har fått melding om at to personer skal ha falt over bord fra et større fartøy like ved Merkjarvik ferjekai. Personene er brakt i land og mottar førstehjelp. Det skriver de klokka 20:50.

Det er snakk om to menn av utenlandsk opprinnelse i 20-30-årsalderen får Bygdebladet opplyst av politiet.

Klokka 21:19 skriver politiet at nødetatene er på stedet. Luftamulansen hadde nettopp landet.

- Den ene personen er lettere skadet og fraktet til legevakt med ambulanse. Den andre personen er hentet av Sea King og fløyet til Haukeland sykehus i Bergen. Hos vedkommende er tilstanden uavklart, forteller Victor Fenne-Jensen i Sør-Vest Politidistrikt til Bygdebladet.

Dette har skjedd

Ifølge Fenne-Jensen var personene en del av mannskapet ombord i et oljeservicefartøy.

- Den foreløpige forklaringen av hendelsesforløpet er at en person falt i sjøen mellom taubåten og lekteren. Lekteren lå fortøyd til kaien og vedkommende har på en eller annen måte falt over bord, sier Fenne-Jensen og fortsetter:

- En annen person forsøkte å redde vedkommende, men falt selv i sjøen i den forbindelse. De ble begge hentet opp av vannet, sannsynligvis av resterende mannskap.

Artikkeltags