- Tusen hjertelig takk. Jeg har fått god hjelp av de ansatte til å gjette, gliser daglig leder Tor Gunnar Solvang ute i resepsjonen på hotellet.

- Åja, det har vært lange møter og en rekke tunge beslutninger inne i bildet, følger Åse Risvold og Robert Raustein, opp.

- Vi har til og med sjekket ut motstanderne for å kartlegge sannsynlighetene for utfallet, sier trioen i en spøkfull tone.

Like fullt var det faktisk siste kampen mot Bogafjell som gjorde at Utstein Kloster Hotell tronet på topp og dro seieren i havn - like foran Grieg Seafood - og fikk dermed med seg en splitter ny radio på kjøpet.

- Her gjettet du at Mastra kom til å tape?

- Ja det var ikke så patriotisk kanskje, men jeg bor jo like ved Bogafjell, så da er det kanskje litt innenfor likevel? sier han med et smil.

- Men spøk til side, jeg må få si at vi setter veldig stor pris på Mastra idrettslag, og ikke minst den fantastiske jobben de gjør for barn og unge. Og jeg er ekstra imponert over den solide dugnadsånden som er i klubben, så det er flott å kunne være med å engasjere seg i og følge med på klubben, sier han.

- Det har vært en spennende sesong, og så er det ekstra kjekt å ha en slik knusende seier ned til andreplassen i scoringsklubben, ler Solvang selvironisk om den knepne fempoengseieren.

I «Scoringsklubben» får man 10 poeng for riktig resultat, og fem poeng for riktig vinnerutfall.