Trafikkulykke, søkerliste til økonomisjef-stilling og livet som MC-medlem: Disse, og flere, er blant ukas mest leste saker

Foto:

DEL

Bygdebladet har samlet noen av de mest leste sakene så langt denne uken.

Her kan du blant annet lese portrettintervjuet om Kjell Gunnar Vistnes, se oversikten over hvem som har søkt på økonomisjef-stillingen i Randaberg kommune og lese om Even og Marianne som måtte forlate seilbåten sin i Karibien da korona brøt ut.

Sakene er som følger:

Trafikkulykke: Ifølge politiet skal sjåføren ha satt sandalen fast i bremsepedalen før trafikkulykken. En person ble tilsett av helsepersonell.

Søkerlisten til økonomisjef-stilling: Bygdebladet har bedt og fått innsyn i søkerlisten til stillingen som økonomisjef i Randaberg kommune.

MC-hobby: MC-gjenger er ikke så skumle som enkelte gjerne skal ha det til, forteller de to motorsykkelentusiastene fra Randaberg, Torkild Poulsson Jensen i Thorsmen MC Stavanger og tidligere MC-medlem Kent Wåge (39).

Forlot seilbåten: De var på jordomseiling med seilbåten sin, da Covid 19 slo til for fullt. Seilbåten, som er deres hjem ute i verden, ligger igjen i Karibien, mens paret fant det klokest å komme seg hjem til gamlelandet.

Portrettintervju: I 25 år har Kjell Gunnar Viste drevet Pubben på Randaberg, men det var bare tilfeldigheter som gjorde at han startet opp.

Artikkeltags