Trenerkollega Dino om den påtroppende Viking-sjefen: – Han har lært meg utrolig mye

Trenerteam: Eirik Bjørnø (t.v.) og Dino Serdarevic.

Trenerteam: Eirik Bjørnø (t.v.) og Dino Serdarevic. Foto:

Assistenttrener Dino Serdarevic mener Viking har gjort et riktig valg i ansettelsen av RIL-trener Eirik Bjørnø som klubbens nye daglige leder.

DEL

– Det er vel fortjent. I slike roller (daglig leder i Viking Fotball) kreves en folkets mann, og det er Eirik Bjørnø. Denne jobben passer for ham, sier Dino Serdarevic til Bygdebladet.

Han har vært hovedtrener Bjørnø sin høyre hånd gjennom hele fjorårets sesong, og skyter over innsatsen Bjørnø har lagt ned, og kunnskapen han har delt, med klubben og A-laget.

– Han har lært meg utrolig mye. Bjørnø har vært i fotballen på et høyere nivå enn meg, og over lengre tid. Jeg har sett hvordan han på utmerket vis har løst lederrollen i Randaberg. Jeg tar ikke bare med meg ny kunnskap, men også et sterkt vennskap i Bjørnø. Han er en virkelig en hyggelig person, sier Serdarevic.

Han roser Viking for å velge en så ung, ny daglig leder.

– Han er 29 år og får etter min mening den 3. eller 4. største jobben i norsk fotball. Viking viser at de satser på det de har innad i klubben (Bjørnø har jobbet i klubbens markedsavdeling). Den tankegangen skjønner jeg, sier Serdarevic, som mener de mørkeblå har gjort et godt valg.

Artikkeltags