"Rennesøy brannstasjon rykker ut på en mulig bilbrann i Mastrafjordtunnelen", lød twittermeldingen som ble lagt ut 16.45 søndag ettermiddag på 1110SorVest sin twitterkonto.

To minutter etter, 16.47, kom det en twittermelding på Politiet i Sør-Vest sin konto: "Mastrafjordtunnel. Nødetatene på vei til Mastrafjordunnelen hvor det er meldt om brann i en campingvogn."

Ni minutter etter første oppdatering 16:47, la politiet ut nok en twittermelding hvor det stod "brann er på stedet, og det er ikke brann - men turbohavari".

Politiet oppdatert minuttet etter ytterligere med at det meldes om en del røyk på stedet, og mye bil. Politiet er straks på stedet.

Oppdatering fra politiet i Sør-Vest 16:57: "Politiet er på stedet. Trafikale utfordringer. Bil med campingvogn retning rett ved utløp nordgående. Tunnel forblir stengt til bilberger er på stedet. De er på vei.

Oppdatering fra politiet i Sør-Vest 17:05: "Bil med campingvogn er ute av tunnel, og tunnel er åpnet med redusert hastighet. Politiet blir på stedet for å ta seg av trafikkbildet."