Rune Bjerga gir tommel opp for anleggsarbeiderne

Komiker Rune Bjerga presenterer showet «Bjerga on ice» i Randaberg kulturscene Varen torsdag 26. april.

Komiker Rune Bjerga presenterer showet «Bjerga on ice» i Randaberg kulturscene Varen torsdag 26. april. Foto:

Av

– Jeg snakker blant annet om yrkesgruppene jeg ser litt opp til. Anleggsarbeiderne og gymlærerne på barneskolen, sier komiker Rune Bjerga om showet «Bjerga on ice» i Varen torsdag 26. april.

DEL

Komiker Rune Bjerga hadde 18. november i fjor premiere på showet «Bjerga on ice» i DNB Arena. Navnet skjemmer ingen, og selv om isen er borte lover han et løye show når han torsdag neste uke gjester Randaberg kulturscene i Varen. Showet handler om de nære ting, ting som publikum kan kjenne seg igjen i.

– Jeg snakker om yrkesgrupper jeg ser litt opp til. Anleggsarbeidere og gymlærerne på barneskolen. Og jeg snakker om barneselskaper, et fenomen i seg selv. Jeg vil lære de som har små eller tenker på å få små, litt om hva det går i. Et barneselskap er nok til å ta energien fra folk i flere uker etterpå, sier han oppriktig.

Showet er såpass generelt at det passer både i Stavanger, Randaberg, på Kverneland og i Bergen.

– Snakker du om bensinstasjonen i Bekkefaret, da er det lokalt. Snakker du om bensinstasjonen «her borte», da passer et alle steder, sier han fornøyd.

Ikke det at han ikke har peiling på Randaberg.

– Jag har jobbet i Randaberg, kjenner folk i Randaberg og har brukt firma fra Randaberg, så plutselig får de seg ein. I vennskapelighetens ånd, selvsagt, sier Bjerga og lover at han også kommer til å snakke om livet som komiker.

Enn så lenge er opptredenen i Varen på Randaberg den eneste som er spikret her i distriktet i nærmeste framtid, for etterpå skal Bjerga på turné til Bergen og Sørlandet med showet sitt.

– Det er jo litt kjekt for arrangørene på Randaberg. Og jeg gleder meg spesielt til showet på Randaberg siden de har fått en helt ny kulturscene, sier han.

Artikkeltags